• Αναζήτηση
  • Πλοήγηση
    • ΕΚΤ τύποι τεκμηρίων
    • Φορείς
    • Συλλογές
  • Διαλειτουργικότητα
  • Σχετικά
    • Το έργο
    • Οδηγίες για αναζήτηση & πλοήγηση
  • Για φορείς
    • Ένταξη συλλογών
    • Προδιαγραφές ένταξης
    • Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Επικοινωνία
  • ΕΛ • EN
Καθαρισμός Βοήθεια
 

Φίλτρα αποτελεσμάτων

Καθαρισμός
ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου
Χρονολογία
Φορέας / συλλογή
Επιμέρους συλλογή
Τύπος τεκμηρίου
Θέμα

1  -  30   από   6.302   αποτελέσματα
     
    Εκτίμηση των εκπομπών ισοδυνάμων CO2 από τη διατροφή των Ελλήνων καταναλωτών για το έτος 2004
    Δημιουργός: Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2012
    Θέμα: Φαινόμενο θερμοκηπίου, Ατμοσφαιρικό - Περιβαλλοντικές απόψεις, Κλιματικές μεταβολές, διοξείδιο του άνθρακα, φαινόμενο του θερμοκηπίου, Ανθρώπινες εκπομπές CO2, τροφή, διατροφή, Διοξείδιο του άνθρακα - Περιβαλλοντικές απόψεις
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Ανασταλτικοί παράγοντες υιοθέτησης στρατηγικών εξοικονόμησης ενέργειας στα νοικοκυριά της Αττικής
    Δημιουργός: Μαστίχης, Γεώργιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2012
    Θέμα: πρόθεση πληρωμής, Ενέργεια - Εξοικονόμηση - Ελλάδα - Αττική (Νομός), Ενεργειακή πολιτική - Ελλάδα - Αττική (Νομός), Energy consumption - Greece - Attica (Nome), Ενέργεια - Κατανάλωση - Ελλάδα - Αττική (Νομός), Ανασταλτικοί παράγοντες, παλινδρόμηση, Energy conservation - Greece - Attica (Nome), εξοικονόμιση ενέργειας, Energy policy - Greece - Attica (Nome)
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Ψηφιακό νόμισμα: Η επανάσταση στην οικονομία
    Δημιουργός: Αβδέλαρου, Κωνσταντίνα, Παντελής
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Οικονομία, Χρήμα, Κρυπτονόμισμα, ψηφιακά, Τεχνολογία και οικονομία - Ελλάδα, Νομίσματα, Ψηφιακό νόμισμα, Κρυπτογραφία
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Χρωματογραφικός προσδιορισμός πολικών φαινολικών ενώσεων και εφαρμογή σε βιολογικά δείγματα
    Δημιουργός: Βασιλακοπούλου, Παρασκευή, Βασίλειος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: φασματομετρία μάζας, Διατροφικές διαταραχές, βιολογικά δείγματα, χρωματογραφία, Πολικές Φαινολικές Ενώσεις
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Μεσογειακή διατροφή και καρδιαγγειακός κίνδυνος: συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση μελετών παρέμβασης
    Δημιουργός: Βλάχου, Σοφία, Παναγιώτης
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Μεσογειακή δίαιτα, Μελέτη Παρέμβασης, πρόληψη, Καρδιά - Ασθένειες - Διαιτολογικές απόψεις, Κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Καταναλωτική Συμπεριφορά στην Εποχή της Οικονομικής Κρίσης απέναντι στα Προϊόντα Σούπερ Μάρκετ
    Δημιουργός: Κυριαζής, Γεώργιος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Οικονομική κρίση, Καταναλωτές - Ελλάδα, οικονομική ύφεση, κλάδος σούπερ μάρκετ, προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, Λιανικό εμπόριο - Ελλάδα, Καταναλωτική συμπεριφορά
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Συσχετίσεις της πρόσληψης Na, K και λόγου Na/K από τα τρόφιμα, με υποκλινικούς δείκτες εκτίμησης αθηρωματικών πλακών, σε ασθενείς με καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου, αυτοάνοσα και φλεγμονώδη νοσήματα
    Δημιουργός: Χαλκίδου, Φωτεινή, Όμηρος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Κλινική διατροφή, Διατροφή - Υγεία, Διατροφικές έρευνες, Κάλιο, αθηρωματικές πλάκες, Νάτριο, Καρδιά - Ασθένειες - Διαιτολογικές απόψεις, Λόγος Νατρίου-Καλίου, καρδιαγγειακά
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Συνήθειες τρόπου ζωής και ποιότητα σπέρματος: συγχρονική μελέτη
    Δημιουργός: Γιαννακούλια, Δήμητρα
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: υπογονιμότητα, Διατροφικές έρευνες, δείκτης μεσογειακού τρόπου ζωής, Διατροφικές συνήθειες, μεσογειακός τρόπος ζωής, διατροφή, ποιότητα σπέρματος
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    O πολυμορφισμός rs780094 στο γονίδιο GCKR και η ανταπόκριση σε παρέμβαση με μαστίχα σε ασθενείς με NASH
    Δημιουργός: Αθανασοπούλου, Μάρθα, Αυγερινός
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Διατροφικές έρευνες, κλινική δοκιμή, μαστίχα
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Μελέτη των παραγόντων που εμπλέκονται στην παθοφυσιολογία του οστίτη ιστού σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια
    Δημιουργός: Σακκά, Φρειδερίκη, Κωνσταντίνος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Πτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: σκληροστίνη, Οστά - Ασθένειες, Νεφρική ανεπάρκεια - Διαιτολογικές απόψεις, Χρόνια Νεφρική Νόσος - Διαταραχές Οστων και Μετάλλων, παραθορμόνη, οστίτης ιστός, Οστά - Φυσιολογία, Χρόνια Νεφρική Νόσος
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Κοινωνικooικονομικές Επιπτώσεις των Περιβαλλοντικών Καταστροφών Μελέτη Περίπτωσης: Η Πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής
    Δημιουργός: Κοντοπούλου, Άννα, Ευάγγελος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Πυρκαγιές - Οικονομικές απόψεις, διαχείριση κρίσεων, Φυσικές καταστροφές - Ελλάδα - Αττική (Νομός) - Μάτι, πυρκαγιά, κοινωνικές επιπτώσεις, Φυσικές καταστροφές - Αντιμετώπιση, οικονομικές επιπτώσεις, περιβαλλοντική καταστροφή
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Γαλακτοκομικά προϊόντα και ποιοτικές ενδείξεις ΠΟΠ-ΠΓΕ – Εμπειρική διερεύνηση στο ελληνικό γιαούρτι
    Δημιουργός: Αθανασόπουλος, Ευάγγελος, Βασίλειος
    ΕΚΤ τύπος τεκμηρίου: Μεταπτυχιακή εργασία
    ΕΚΤ xρονολογία : 2019
    Θέμα: Οικονομία - Ελλάδα, Υγεία, Επιχειρήσεις - Ελλάδα, Γαλακτοκομικά προϊόντα στην ανθρώπινη διατροφή, ασφάλεια, Γαλακτοκομικά προϊόντα - Βιομηχανία και εμπόριο, διατροφή, γιαούρτι
    Φορέας: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
    Συλλογή: Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
    RDF

    Εξαγωγή και ανάλυση συναισθήματος σε πραγματικό χρόνο και ανάλυση βίντεο
    Δημ