Πώς η οικονομική κρίση επηρεάζει το εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας;

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2017 (EL)
Πώς η οικονομική κρίση επηρεάζει το εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας;

Κοσσιώρης, Νικόλαος

Η οικονομική κρίση έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Επηρεάζει σε όλα τα επίπεδα και όλες τις πτυχές των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Έτσι, με την σειρά του επηρεάζει και την καταναλωτική συμπεριφορά των καταναλωτών αλλά και την λειτουργία του εμπορίου. Τα εμπορικά κέντρα και αυτά με την σειρά τους παρουσιάζουν κρίση οικονομική από την στιγμή που παρατηρείται μείωση των κερδών λόγω της μείωσης αγοράς των προϊόντων. Όλα αυτά οδηγούν σε κάποιες συνέπειες και επιπτώσεις που επηρεάζουν τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων.Στην εργασία αυτή, η κατάσταση αυτή αναλύεται στο εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας, πραγματοποιώντας μια μικρή έρευνα για την κίνησης της αγοράς, το κέρδος που επιφέρουν σε μια οικονομική κρίση και τις μειώσεις που δέχονται κάθε χρόνο. Συμπεραίνεται ότι και στα εμπορικά κέντρα επηρεάζεται στο ίδιο βαθμό με άλλες επιχειρήσεις καθώς η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Οικονομική κρίση
Εμπορικό κέντρο
Καλαμάτα
Καταναλωτική συμπεριφορά

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2017-07-10


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.