Light τρόφιμα: σύσταση λιποειδών και έλεγχος της βιολογικής δραστικότητας αυτών: σύγκριση με τα αντίστοιχα, πλήρη σε λιποειδή τρόφιμα

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2002 (EL)
Light τρόφιμα: σύσταση λιποειδών και έλεγχος της βιολογικής δραστικότητας αυτών: σύγκριση με τα αντίστοιχα, πλήρη σε λιποειδή τρόφιμα

Χρήστου, Δήμητρα

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Lipids in human nutrition
Lipids
Λιπίδια
Low-fat foods

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2002


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.