Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά στην Κύπρο

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Αποθετήριο :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης ΕΣΤΙΑ
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2008 (EL)
Κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά στην Κύπρο

Πότσου, Χάρις

Η μελέτη αυτή έχει σκοπό, να αξιολογήσει την χρήσης της ενέργειας σε διάφορα νοικοκυριά στην Κύπρο. Μέσα από μια εμπειρική έρευνα με την συμμετοχή 200 νοικοκυριών, έγινε ανάλυση διαφόρων επιλογών κατανάλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας σε σχέση με διάφορους δημογραφικούς παράγοντες όπως το φύλο, την ηλικία, την μόρφωση, το εισόδημα κ.α. Επίσης αξιολογήθηκε η κατανάλωση ενέργειας στα νοικοκυριά εξετάζοντας τον τρόπο θέρμανσης των κατοικιών, τις διμηνιαίες δαπάνες για τον χειμώνα και καλοκαίρι και τέλος εξέτασε την ενεργειακή συνείδηση μέσα από το ενδιαφέρον για εφαρμογή διαφόρων χορηγιών που μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας όπως επίσης την γνώση για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

graduate_thesis
Πτυχιακή Εργασία (EL)
Graduate Thesis (EN)

Energy consumption - Cyprus
Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας - Κύπρος
Energy conservation - Cyprus
Ενέργεια - Εξοικονόμηση - Κύπρος
Πηγές ενέργειας - Διαχείριση
Renewable energy sources - Cyprus

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (EL)
Harokopio University (EN)

2008-03-11


Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.