Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Έρευνα, σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμου λειτουργικού ελληνικού επιδορπίου γιαούρτης: YOMAST

Βογιατζόγλου, Κωνσταντίνος

Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ-Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2018--9906

Bachelor thesis
bachelorThesis
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία

innovation
Yomast
λειτουργικά τρόφιμα
Ελληνικό γιαούρτι
ελληνικό γιαούρτι
functional foods
Λειτουργικά τρόφιμα
γαλακτοκομικά προϊόντα
Greek yogurt/yoghurt
mastiha
Ecotrophelia
μαστίχα
καινοτομία
dairy products


2018-06-29


Πτυχιακές Εργασίες

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.