Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων παγωτού γιαούρτης.

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2018 (EL)

Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων παγωτού γιαούρτης.

Πετρίδης, Αλέξανδρος

Πτυχιακή Εργασία- Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής-Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, 2018-9746

Bachelor thesis
bachelorThesis
Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία

χυμός ρόδι
organoleptic properties
παγωτό γιαούρτης
rheological properties
honey
pomegranate juice
ρεολογικές ιδιότητες
οργανοληπτικές ιδιότητες
μέλι
yogurt ice cream


2018-05-30


Πτυχιακές Εργασίες

Default License



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.