Καινοτομία Έρευνα & Τεχνολογία. τ.56, Περιφερειακοί πόλοι καινοτομίας: μοχλός για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2006 (EL)

Καινοτομία Έρευνα & Τεχνολογία. τ.56, Περιφερειακοί πόλοι καινοτομίας: μοχλός για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας

Στο συγκεκριμένο τεύχος παρουσιάζονται οι πέντε πρώτοι Περιφερειακοί Πόλοι Καινοτομίας στην Ελλάδα που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Οι Πόλοι καλύπτουν τις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Δυτικής Μακεδονίας, και Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης. Επίσης περιλαμβάνεται συνέντευξη του κ. Φ. Καφάτου, προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας που αφορά στο νέο Πρόγραμμα "Ιδέες" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιου. Παρουσιάζονται οι δράσεις και οι υπηρεσίες του ΕΚΤ, ως Εθνικό Σημείο Επαφής με την υποστήριξη του Ειδικού Προγράμματος "Ιδέες", του Ειδικού Προγράμματος "Συνεργασία" και του Ειδικού Προγράμματος "Ικανότητες". Παρέχονται πληροφορίες από εκδηλώσεις και ειδικότερα από το Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων για την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες "IRC Future Match" που έγινε στη CeBIT to 2007, την εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες και από το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο "European ICT Conference on Research and Technology Development". Τέλος, παρουσιάζονται τα 10 σημεία της ευρείας στρατηγικής της ΕΕ για την καινοτομία.

OtherMaterial


Ελληνική γλώσσα

2012-06-12T11:29:35Z
2006-09
2008-09-10T12:44:01Z


Άλλο
Τύποι Τεκμηρίων
Συλλογές του Ήλιος
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.