Οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες... Κινούνται. τ.5, Ενημερωτικό δελτίο του ΕΚΤ για τις Δημόσιες Βιβλιοθήκες

 
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2007 (EL)

Οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες... Κινούνται. τ.5, Ενημερωτικό δελτίο του ΕΚΤ για τις Δημόσιες Βιβλιοθήκες

Η συγκεκριμένη έκδοση απευθύνεται στο σύνολο των Δημόσιων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών. Περιλαμβάνει ύλη από τις Δημόσιες Κεντρικές Βιβλιοθήκες που συμμετέχουν στο έργο "Ολοκλήρωση των Έργων των Κινητών Βιβλιοθηκών". Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το σύστημα αυτοματισμού βιβλιοθηκών ΕΚΤ-ΑΒΕΚΤ και θέματα σχετικά με τη ταξινόμηση, ταξιθέτηση και τη θεματική πρόσβαση. Ενημέρωση για τον Συλλογικό Κατάλογο Δημόσιων Βιβλιοθηκών κατά τη φάση υλοποίησης Νοέμβριος 2005 - Ιούνιος 2006 του. Γίνεται αναφορά στη Παπαχαραλάμπειο Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου και τις Δημόσιες Κεντρικές Βιβλιοθήκες Βέροιας και Ρεθύμνου. Επίσης περιλαμβάνονται πληροφορίες για εκδόσεις του ΕΚΤ για τις βιβλιοθήκες στο Διαδίκτυο.

OtherMaterial


Ελληνική γλώσσα

2012-06-12T11:27:34Z
2008-09-19T12:28:51Z
2007-09


Άλλο
Τύποι Τεκμηρίων
Συλλογές του Ήλιος
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.