Τοπικές ποικιλίες, ποιότητα και τοπικά προϊόντα: Διερεύνηση των απόψεων και των επιλογών καταναλωτών νωπών προϊόντων στη Λέσβο

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Αιγαίου   

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Τοπικές ποικιλίες, ποιότητα και τοπικά προϊόντα: Διερεύνηση των απόψεων και των επιλογών καταναλωτών νωπών προϊόντων στη Λέσβο

ΜΑΤΑΚΟΥΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κίζος, Αθανάσιος
Μπριασούλη, Ελένη
Μπριασούλη, Ελένη - [email protected]

masterThesis

2012
2015-11-18T08:41:44Z


Τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα συμπεριφοράς με τους καταναλωτές να στρέφονται στα ποιοτικά προϊόντα. Στην παρούσα έρευνα επιχειρούμε να μελετήσουμε άμεσα την συμπεριφορά των καταναλωτών αγροτικών προϊόντων, τις απόψεις τους για την ποιότητα των νωπών προϊόντων και τις γνώσεις τους για τις τοπικές ποικιλίες της Λέσβου.


Τοπικές ποικιλίες
Lesvos
Quality
Λέσβο
Ποιότητα
Local varieties

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωγραφίας. Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική.




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.