Η πολυλειτουργικότητα των αγροτικών νοικοκυριών: η περίπτωση των αγροτικών νοικοκυριών του δήμου Μανταμάδου του Νομού Λέσβου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2006 (EL)

Η πολυλειτουργικότητα των αγροτικών νοικοκυριών: η περίπτωση των αγροτικών νοικοκυριών του δήμου Μανταμάδου του Νομού Λέσβου (EL)

Μπελάλη, Αφροδίτη

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωγραφίας. Γεωγραφία και Σχεδιασμός στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο. (EL)

Στην εργασία αυτή επιχειρείται η ανασκόπηση της θεωρίας που έχει σχέση με την ανάπτυξη της υπαίθρου, με τον ορισμό της πολύ-λειτουργικότητας και την σύνδεση της με τα αγροτικά νοικοκυριά, με την πολύ-απασχόληση και με τον αγρο-τουρισμό. Το θέμα που διερευνά αφορά την ανάπτυξη της υπαίθρου. Εξετάζεται η έκταση των φαινομένων αυτών και οι στρατηγικές επιβίωσης των αγροτικών νοικοκυριών στον Δήμο Μανταμάδο του Νομού Λέσβου.

masterThesis

Πολυ-απασχόληση (EL)
Rural development (EL)
Multifunctionality (EL)
Πολύ-λειτουργικότητα (EL)
Agricultural household (EL)
Pluriactivity (EL)
Αγροτικά νοικοκυριά (EL)
Ανάπτυξη υπαίθρου (EL)


2006


2015-11-18T08:44:09Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.