Ο εναλλακτικός τουρισμός στην Χίο: παρόν και μέλλον

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Ο εναλλακτικός τουρισμός στην Χίο: παρόν και μέλλον (EL)

Γκίκα, Αργυρώ

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. "Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού", Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. (EL)

The alternative form of exploitation of the rural landscape through tourism is called agritourism.Agritourism is a complex form of tourist product that includes both agricultural products and activities.The greek nature and our tourist locations, can take advantage of the delivery and the production of agricultural activity in order to improve and expand the choices offered.Chios is a major tourist destination and can be accessed through the perspective of tourism.The potentials of the island are endless and are presented in the specific task.
Η εναλλακτική μορφή εκμετάλλευσης του αγροτικού τοπίου μέσα από τον τουρισμό, ονομάζεται αγροτουρισμός.Ο αγροτουρισμός αποτελεί μια σύνθετη μορφή τουρισμού που περιλαμβάνει τόσο τα αγροτικά προιόντα όσο και τις δραστηριότητες που τα περιβάλλουν.Ο ελληνικός χώρος, φύση και θέση τουριστικός, μπορεί να εκμεταλλευτεί την παράδοση και την παραγωγή της γεωργικής δραστηριότητας προκειμένου να βελτιώσει και να διευρύνει τις επιλογές που προσφέρει.Η Χίος αποτελείσημαντικό τουριστικό προορισμό που μπορεί να προσεγγιστεί και μέσα από την σκοπιά του αγροτουρισμού, του θαλάσσιου, του συνεδριακού και του θρησκευτικού τουρισμού.Οι δυνατότητες που έχει το νησί είναι απεριόριστες και παρουσιάζονται μέσα στην συγκεκριμένη εργασία.

masterThesis

Greece (EL)
Εναλλακτικός τουρισμός (EL)
Alternative tourism (EL)
Τουριστικό προϊόν (EL)
Tourism product (EL)
Αγροτουρισμός (EL)
Ελλάδα (EL)
Chios (EL)
Agritourism (EL)
Χίος (EL)


2012


2015-11-18T09:02:55Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.