Η εικόνα ενός τουριστικού προορισμού: παρουσίαση της εικόνας της Ζακύνθου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2005 (EL)

Η εικόνα ενός τουριστικού προορισμού: παρουσίαση της εικόνας της Ζακύνθου (EL)

Καπνούτζη, Σύλβια

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Επιστημών της Διοίκησης. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σχεδιασμός Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού. (EL)

Ο σκοπός εργασίας η ανάλυση έννοιας εικόνας τουριστικού προορισμού. Στο πρώτο κεφάλαιο περιγράφεται η έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί γύρω από την εικόνα τουριστικού προορισμού μέχρι σήμερα. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύεται το μεθοδολογικό πλαίσιο που ακολουθείται για τον προσδιορισμό και την εκτίμηση εικόνας τουριστικού προορισμού. Στο τρίτο κεφάλαιο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προτεινόμενη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε για τον προσδιορισμό τουριστικής εικόνας του νομού Ζακύνθου. Στο τέταρτο κεφάλαιο πραγματοποιείται η εμπειρική εκτίμηση της τουριστικής εικόνας του νομού Ζακύνθου. Η εργασία ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των συμπερασμάτων.

masterThesis

Βασική και ειδική εικόνα (EL)
Tourism (EL)
Package tours (EL)
Εμπειρική εκτίμηση τουριστικής εικόνας Ζακύνθου (EL)
Τουριστική εικόνα Ζακύνθου (EL)
Εικόνα τουριστικού προορισμού (EL)


2005


2015-11-18T09:03:06Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.