Διερεύνηση του ανεμολογικού και υδροδυναμικού καθεστώτος στην Σκάλα Ερεσού ως εργαλείο της διαχείρισης της παράκτιας ζώνης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2008 (EL)

Διερεύνηση του ανεμολογικού και υδροδυναμικού καθεστώτος στην Σκάλα Ερεσού ως εργαλείο της διαχείρισης της παράκτιας ζώνης (EL)

Κόκκαλη, Αθηνά

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Περιβάλλοντος. Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας. Διαχείριση Παράκτιων Περιοχών. (EL)

Μία από τις ελληνικές ακτές που είναι εκτεθειμένη στον κίνδυνο της διάβρωσης είναι η παραλία της Σκάλας Ερεσού. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η καταγραφή και η μέτρηση των ρευμάτων και της ροής ιζήματος στην παράκτια αυτή περιοχή, ανάλογα με τους επικρατούντες ανέμους. Επίσης, στην παρούσα εργασία, ερευνάται η χρονοσειρά των επικρατούντων ανεμολογικών καθεστώτων σε βάθος χρόνου 45 ετών. Η εργασία αυτή αποτελεί εργαλείο για την περαιτέρω μελέτη της περιοχής με σκοπό την ανάλυση των παραπάνω δεδομένων και την διερεύνηση της επιρροής τους στην ιστορία της διαμόρφωση της ακτογραμμής.

masterThesis

Ερεσός (EL)
Cuurents (EL)
Wind state (EL)
Θαλάσσια ρεύματα (EL)
Eresos (EL)
Ροή ιζήματος (EL)
Ανεμολογικό καθεστώς (EL)
Sediment transport (EL)


2008


2015-11-18T09:44:29Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.