La politique europeenne de voisinage dans la region du caucace du sud : comment dans cette realite on pourrait atteindre une cooperation regionale et une cooperation transfrontaliere: le cas de Georgie: approche juridique: memoire pour le master

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ (EL)
La politique europeenne de voisinage dans la region du caucace du sud : comment dans cette realite on pourrait atteindre une cooperation regionale et une cooperation transfrontaliere: le cas de Georgie: approche juridique: memoire pour le master (EL)

ΚΑΡΓΗ, ΟΛΓΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Κοινωνιολογίας. Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαΐκή Ολοκλήρωση. (EL)

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΑ. Η ΓΕΝΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

masterThesis

Διασυνοριακή συνεργασία (EL)
Περιφερειακή συνεργασία (EL)
EUROPEAN NEIGHBORHOOD POLICY (EL)
CEORGIA (EL)
Regional cooperation (EL)
Ευρωπαϊκή πολιτική γειτονίας (EL)
Γεωργία (EL)
Καύκασος (EL)
CAUCASE (EL)
INTERREGIONAL COOPERATION (EL)


2011


2015-11-18T10:08:42Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.