Διαμόρφωση και υποστήριξη συστήματος ποιοτικών προδιαγραφών για τη μελέτη κοινωνικών οργανισμών: θεωρητική τεκμηρίωση και εφαρμογές

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2011 (EL)

Διαμόρφωση και υποστήριξη συστήματος ποιοτικών προδιαγραφών για τη μελέτη κοινωνικών οργανισμών: θεωρητική τεκμηρίωση και εφαρμογές (EL)

Λιόφαγος, Κωνσταντίνος - Στέφανος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Κοινωνιολογίας. Έρευνα για την Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή. (EL)

Ο όρος ποιότητα και οι έννοιες που τον ακολουθούν είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται ευρέως πλέον για να εκφράσει χαρακτηριστικά προϊόντων ή υπηρεσιών που προδίδουν ένα σημαντικό θετικό πρόσημο σε σχέση με τον υπάρχοντα ανταγωνισμό. Σε μια κοινωνία που βασίζεται και δομείται πάνω σε καταναλωτικά πρότυπα, τα άτομα έρχονται καθημερινά σε επαφή με εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες, φέρνοντάς τα αντιμέτωπα με την ανάγκη λήψεων ορθολογικών αποφάσεων ως προς το "συμφέρον" και την αξιοπιστία. Αυτές οι ορθολογικές αποφάσεις έχουν συχνά ως σημείο αναφοράς την ποιότητα του προϊόντος.

masterThesis

Προδιαγραφές (EL)
Κοινωνικοί οργανισμοί (EL)


2011


2015-11-18T10:09:30Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.