Οι εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο
2013 (EL)

Οι εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (EL)

Παπαβασιλείου, Νικόλαος - Φίλιππος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών. Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο. (EL)

Η παρούσα διπλωματική εργασία πραγματεύεται τις εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τις χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και συγκεκριμένα της Αιγύπτου, του Μαρόκου, της Τυνησίας, του Ισραήλ, της Συρίας, της Λιβύης και της Αλγερίας από το έτος 2005 έως και το έτος 2011. Το χρονικό αυτό πλαίσιο μας επιτρέπει να συλλέξουμε έγκυρα στατιστικά δεδομένα, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι το 2005 ολοκληρώνονται 10 χρόνια από την Διακήρυξη της Βαρκελώνης (Νοέμβριος 1995) και οι οικονομίες των Τρίτων Μεσογειακών Χωρών (ΤΜΧ) αρχίζουν να παρουσιάζουν μια σημαντική δυναμική.

masterThesis

Διμερείς εμπορικές-οικονομικές σχέσεις Ελλάδος και Τρίτων Με (EL)
Εμπορικές σχέσεις (EL)
Www.agora.mfa.gr. (EL)
Pocketbook on Euro-Mediterranean statistics, 2009 edition, t (EL)
Διεθνές Εμπόριο και Τρίτες Μεσογειακές Χώρες (EL)


2013


2015-11-18T10:26:41Z

Ρόδος
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.