Συναίσθημα, υγεία και ομοιοπαθητική

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2013 (EL)

Συναίσθημα, υγεία και ομοιοπαθητική (EL)

Τσίπου, Αλεξάνδρα - Γεώργιος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων. Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα - Κλασική Ομοιοπαθητική. (EL)

Σκοπός της εργασίας είναι να διερευνηθούν οι όψεις των συναισθημάτων και η σύνδεσή τους με την υγεία των ατόμων, μέσα από τις στρεσσογόνες εμπειρίες. Διερευνάται επίσης η σχέση της ομοιοπαθητικής επιστήμης και των συναισθημάτων, τόσο μέσα από την ίδια τη θεωρία όσο κι από τον τρόπο λήψης του ομοιοπαθητικού ιστορικού και το κατά πόσο κι αν τα αρνητικά συναισθήματα βλάπτουν την υγεία μας ή αν τα θετικά την προάγουν. Αν τελικά η απαλλαγή από το στρες οδηγεί στην υγεία, διερευνώνται και προτείνονται τρόποι που βοηθούν στην αντιμετώπισή του, όπως η συναισθηματική διαχείρηση.

masterThesis

Υγεία (EL)
Λειτουργίες (EL)
Ψυχικό πεδίο (EL)
Experience (EL)
Συναίσθημα (EL)
Ομοιοπαθητική (EL)
Στρες (EL)
Regulation (EL)
Emotion (EL)
Stressful (EL)
Sadness (EL)
Stress (EL)


2013


2015-11-18T10:41:43Z

Σύρος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.