Η θέση του ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου στην άσκηση της ομοιοπαθητικής ιατρικής

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

Η θέση του ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου στην άσκηση της ομοιοπαθητικής ιατρικής (EL)

Τζούμη, Χρυσούλα - Θεμιστοκλής

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων. Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα - Κλασσική Ομοιοπαθητική. (EL)

Η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει εισχωρήσει δραστικά σε όλους τους τομείς της ιατρικής πρακτικής, είτε αφορά τη διαγνωστική προσέγγιση των ασθενών και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ή τη μηχανογράφηση των πληροφοριών διοικητικής φύσεως που αφορούν τους ασθενείς. Ένας τομέας που πραγματικά υστερεί σε εκσυγχρονισμό είναι η δημιουργία και χρήση ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων. Αυτή η μεταπτυχιακή εργασία προσδοκεί να καταδείξει τα μειονεκτήματα της χρήσης των χειρόγραφων ιατρικών φακέλων και να αναδείξει την αναγκαιότητα της δημιουργίας ηλεκτρονικών ιατρικών φακέλων. Παράλληλα, γίνεται μια προσπάθεια σχεδιασμού ηλεκτρονικού ομοιοπαθητικού φακέλου με σκοπό την καλύτερη οργάνωση της πληροφορίας που απαρτίζει το ομοιοπαθητικό ιστορικό, αλλά και τη διεξαγωγή ερευνών.

masterThesis

Ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελος (EL)
Ομοιοπαθητική (EL)
Σχεδιασμός ηλεκτρονικού ομοιοπαθητικού φακέλου (EL)
Ηλεκτρονικός φάκελος υγείας (EL)
Electronic health record (EL)
Homeopathy (EL)
Electronic medical record (EL)


2012


2015-11-18T10:41:52Z

Σύρος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.