Αειφόρος ανάπτυξη και τουρισμός: διερεύνηση του βαθμού ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στα τουριστικά καταλύματα τής Ρόδου, εμπόδια και προοπτικές

 
This item is provided by the institution :

Repository :
Institutional Repository Hellanicus
see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*
share




2009 (EN)

Αειφόρος ανάπτυξη και τουρισμός: διερεύνηση του βαθμού ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στα τουριστικά καταλύματα τής Ρόδου, εμπόδια και προοπτικές (EL)

Γεωργόπουλος, Βασίλειος - Παναγιώτης

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Περιβαλλλοντική Εκπαίδευση. (EL)

Η παρούσα μελέτη επιχείρησε να εξετάσει το βαθμό στον οποίο οι τουριστικές επιχειρήσεις του κλάδου των καταλυμάτων, οι οποίες υπάρχουν στο νησί της Ρόδου, σέβονται το περιβάλλον και εφαρμόζουν πρακτικές αειφόρου ανάπτυξης, και ταυτόχρονα να εντοπίσει τους παράγοντες που επηρεάζουν την εφαρμογή των πρακτικών αυτών. Επίσης, διερευνήσαμε το βαθμό στον οποίο οι διάφορες υπηρεσίες των τουριστικών καταλυμάτων, συμβάλλουν στην ενίσχυση του περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος του υπαλληλικού προσωπικού και των τουριστών.

masterThesis

Tourism (EL)
Hotels (EL)
Τουρισμός (EL)
Αειφόρες πρακτικές (EL)
Rhodes (EL)
Ρόδος (EL)
Περιβάλλον (EL)
Environment (EL)
Sustainable practices (EL)
Αειφόρος ανάπτυξη (EL)
Τουριστικά καταλύματα (EL)
Sustainable development (EL)


2009


2015-11-19T10:45:23Z

Ρόδος




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)