Επαγγελματική ικανοποίηση δημοσίων υπαλλήλων στην πόλη της Δράμας : η περίπτωση του Ι.Κ.Α., του Ο.Α.Ε.Δ. και του Σ.Ε.Π.Ε.

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2015 (EL)

Επαγγελματική ικανοποίηση δημοσίων υπαλλήλων στην πόλη της Δράμας : η περίπτωση του Ι.Κ.Α., του Ο.Α.Ε.Δ. και του Σ.Ε.Π.Ε.

Ουζούνης, Δημήτριος - Νικόλαος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας. (EL)

Η εργασιακή ικανοποίηση στις μέρες μας αποτελεί ένα φαινόμενο που εξετάζεταιαπό πολλούς μελετητές. Ο λόγος για τον οποίο αυτό συμβαίνει, είναι επειδή κάθε επιχείρησηθα ήθελε να γνωρίζει πως μπορεί να είναι η εργαζόμενοί της ικανοποιημένοι, αφού οισυνέπειές της συνδέονται με την αύξηση της αποδοτικότητας, της παραγωγικότητας, τιςσυχνές απουσίες από τον χώρο εργασίας, αλλά και με τη συναισθηματική και ψυχική υγείατων εργαζόμενων.Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι η διερεύνηση του βαθμού τηςεπαγγελματικής ικανοποίησης των δημόσιων υπαλλήλων του Ιδρύματος ΚοινωνικήςΑσφάλισης (Ι.Κ.Α.), του Οργανισμού Απασχόλησης και Εργατικού Δυναμικού(Ο.Α.Ε.Δ.) και του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), στην πόλη τηςΔράμας. Για τον σκοπό αυτόν χρησιμοποιήθηκε ένα ερωτηματολόγιο πουκατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από τον ερευνητή και τα δεδομένα που συλλέχθηκανεπεξεργάστηκαν μέσω στατιστικού προγράμματος.Τα αποτελέσματα της έρευνας οδηγούν στις απαντήσεις των ερευνητικώνερωτημάτων που τέθηκαν εξαρχής και διαπιστώνεται ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσαστην επαγγελματική ικανοποίηση των δημοσιών υπαλλήλων της Δράμας και το φύλοτους, την ηλικία τους και το μορφωτικό τους επίπεδο.

masterThesis

SEPE (EL)
ΟΑΕΔ (EL)
ΣΕΠΕ (EL)
Δημόσιοι υπάλληλοι (EL)
OAED (EL)
Δημόσιος τομέας (EL)
Public servant (EL)
Επαγγελματική ικανοποίηση (EL)
Job satisfaction (EL)
ΙΚΑ (EL)
IKA (EL)
Public sector (EL)


2015


2015-11-19T10:47:17Z

Ρόδος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.