Η επιτέλεση του ανδρισμού και η συγκρότηση της ανδρικής ταυτότητας μέσα από την νυχτερινή ζωή των στρατιωτικών της Μυτιλήνης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2006 (EL)

Η επιτέλεση του ανδρισμού και η συγκρότηση της ανδρικής ταυτότητας μέσα από την νυχτερινή ζωή των στρατιωτικών της Μυτιλήνης (EL)

Σίννη, Τριανταφυλλιά - Χρήστος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας. Κοινωνική και Ιστορική Ανθρωπολογία. (EL)

In these project we studied the manhood in a special social group, soldiers who lives in a greek island, Mytilnene inside of some practises like drink, flirt and conversations. We used participant observation in a field work because we want to see them how they act in their male company and how they prove the fact that they are men.
Η διπλωματική αυτή διαπραγματεύεται την επιτέλεση του ανδρισμού και την συγκρότηση της ανδρικής ταυτότητας των στρατιωτικών της Μυτιλήνης μέσα από την νυχτερινή τους ζωή και όλα αυτά μέσα από πρακτικές όπως του ποτού, του καμακιού, του κεράσματος και των ανδρικών συζητήσεων όπως αυτά εντοπίστηκαν μέσα από έρευνα πεδίου διάρκειας ενός εξαμήνου σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά Μυτιλήνης. Τα μαγαζιά που επιλέχτηκαν ήταν μπαρ, club, μαγαζιά με γυναίκες και οίκους ανοχής.και όλα αυτά με βάση την συμμετοχική παρατήρηση και την διεξαγωγή συνεντεύξεων.

masterThesis

Participant obsvervation (EL)
Ανθρωπολογία (EL)
Manhood (EL)
Συμμετοχική παρατήρηση (EL)
Anthropology (EL)
Field work (EL)
Επιτέλεση (EL)
Performance (EL)
Ανδρισμός (EL)
Έρευνα πεδίου (EL)


2006


2015-11-19T10:50:44Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.