Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2012 (EL)

European Unification and Religion (EL)

Καραθανάση, Δήμητρα - Διονύσιος

The right to freedom of religion, which is the result of a series of events over the centuries, is a factor of European integration. The freedom of religious beliefs should be respected by the government of each state of the European Union, and the whole world. Also, while all international organizations talk about fundamental rights, there is no uniformity in how these rights are advocated through the texts of international organizations.
Το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων μέσα στους αιώνες,αποτελεί παράγοντα ευρωπαϊκής ενοποίησης. Η ελευθερία των θρησκευτικών πεποιθήσεων θα πρέπει να είναι σεβαστή από την εκάστοτε κυβέρνηση του εκάστοτε κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Επίσης, ενώ όλοι οι Διεθνείς Οργανισμοί μιλούν για σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων, δεν υπάρχει ομοιογένεια στον τρόπο με τον οποίο αυτά τα δικαιώματα προασπίζονται μέσα από τα διεθνείς κείμενα αυτών των Οργανισμών.

masterThesis

Europe and Religion (EL)
Ευρωπαϊκή ενοποίηση (EL)
Κράτος και Θρησκεία (EL)
European unification (EL)
Durkheim and Religion (EL)
Human Rights and Religion (EL)
Ευρώπη και Θρησκεία (EL)
Durkheim και Θρησκεία (EL)
Ανθρώπινα δικαιώματα και Θρησκεία (EL)
Freedom of Religious Belief (EL)
State and Religion (EL)
Ανεξιθρησκία και Ευρωπαϊκή Ένωση (EL)


2012


2015-11-19T10:54:17Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.