Προοπτικές και προβλήματα επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων παραγόμενων εκροών των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων πόλεως Αγρινίου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Προοπτικές και προβλήματα επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων παραγόμενων εκροών των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων πόλεως Αγρινίου (EL)

Παρθένη, Σαβούλα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Περιβάλλοντος. Τμήμα Περιβάλλοντος. Θεοφράστειο "Περιβαλλοντική και Οικολογική Μηχανική". (EL)

Στα πλαίσια αυτής της εργασίας , γίνεται μια προσπάθεια αξιολόγησης της λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων πόλεως Αγρινίου και μια μελλοντική προσέγγιση επαναχρησιμοποίησης των παραγόμενων εκροών της στην ευρύτερη περιοχή. Κατά την πορεία της περιγραφής της Μονάδας, διαπιστώνεται η ύπαρξη ορισμένων ιδιαιτεροτήτων και εκτιμάται η πιθανή αρνητική επίδραση στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Επιπλέον διατυπώνονται προτάσεις για την ορθολογική και επιτυχή λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Υγρών Αποβλήτων Αγρινίου.

masterThesis

Επαναχρησιμοποίηση (EL)
Treatment (EL)
Reuse (EL)
Λυμάτων (EL)
Wastewater (EL)
Επεξεργασία (EL)


2007


2015-11-20T08:19:26Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.