Μελέτη της συμπεριφοράς των οργανικών πτητικών ενώσεων στην ακόρεστη ζώνη με τη χρήση επιτόπιων μετρήσεων και τη διαμόρφωση διαφόρων μοντέλων διάχυσης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2005 (EL)

Μελέτη της συμπεριφοράς των οργανικών πτητικών ενώσεων στην ακόρεστη ζώνη με τη χρήση επιτόπιων μετρήσεων και τη διαμόρφωση διαφόρων μοντέλων διάχυσης (EL)

Χονδροπούλου, Κυριακή - Χαράλαμπος
Κουτσουβέλα, Δήμητρα - Γεώργιος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Περιβάλλοντος. Τμήμα Περιβάλλοντος. Θεοφράστειο "Περιβαλλοντική και Οικολογική Μηχανική". (EL)

Τα μοντέλα που μελετούν την ακόρεστη ζώνη είναι πολλά σε αριθμό και χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς.Η συγκεκριμένη εργασία βασίζεται στη χρήση ενός μοντέλου μεταφοράς των πτητικών οργανικών ενώσεων στην ακόρεστη ζώνη και έχει τους εξής στόχους:(α) Μέλέτη της επίδρασης της ετερογένειας στην εκτίμηση του υπολειμματικού κορεσμού της οργανικής φάσης του NAPL στην ακόρεστη ζώνη.(β) Εκτίμηση της σταθεράς ρόφησης για πτητικές οργανικές ενώσεις μέσω προσομοίωσης επιτόπιων μετρήσεων.

masterThesis

Ιχνηθέτης (EL)
Διάχυση (EL)
Vadose zone (EL)
Πτητικές ενώσεις (EL)
Adsorption (EL)
Tracer (EL)
Ακόρεστη ζώνη (EL)
Προσρόφηση (EL)
Volatile compounds (EL)
Diffusion (EL)


2005


2015-11-20T08:19:32Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.