Πρόταση σχεδιασμού εικονικού χώρου για το νερό

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2007 (EL)

Πρόταση σχεδιασμού εικονικού χώρου για το νερό (EL)

Κορδογιάννης, Γεώργιος

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Κοινωνικών Επιστημών. Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. (EL)

Η παρούσα εργασία με θέμα ¨Πρόταση Σχεδιασμού Εικονικού Χώρου για το Νερό πραγματεύεται την κατασκευή ενός εικονικού μουσείου όπου θα πα-ρουσιάζεται ο χαρακτήρας του νερού, το νερό σαν χημική ένωση, σαν υγρό της ζωής ανά τους αιώνες, καθώς και το πώς το μελέτησαν οι επιστήμονες, πώς το θεώρησαν οι πολιτισμοί, τι λένε οι δοξασίες και οι φιλοσοφίες γύρω απ’ αυτό. Η όλη εργασία είναι μία πρόταση για την υλοποίηση ενός μουσειακού χώρου για το νερό. Πρόκειται για έναν εικονικό χώρο που θα μπορούσε με τη βοήθεια της αρχιτεκτονικής και της τεχνολογίας να υλοποιηθεί τόσο χωρικά όσο και διαδικαστικά. Ξεκινώντας από τη δομή του μορίου του νερού σχεδιάζονται οι χώροι του μουσείου και γίνεται μια εικονική περιήγηση σ’ αυτό. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται οι θεματικές ενότητες των εκθεμάτων του, όπου γίνεται προσπάθεια η κάλυψη να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρεία έτσι ώστε το μουσείο μας να είναι ενδιαφέρον, συναρπαστικό και πλήρες, να καλύπτει τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη προσφέροντας του ταυτόχρονα γνώση και ευχαρίστηση.

masterThesis

Water (EL)
Νερό (EL)
Virtual place (EL)
Museum (EL)
Μουσείο (EL)
Εικονικός χώρος (EL)


2007


2015-11-20T08:24:44Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.