Νέες τεχνολογίες στη διοίκηση τουρισμού

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Νέες τεχνολογίες στη διοίκηση τουρισμού (EL)

Πάντος, Βασίλης

aegean

Τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά ραγδαία η ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων. Η συνεχής ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και η ραγδαία εξέλιξη του διαδικτύου οδηγούν τις επιχειρήσεις στην αυξανόμενη χρήση των πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο τουριστικός κλάδος εξαρτάται και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα πληροφοριακά συστήματα. Στόχος της παρούσας εργασίας είναι η καταγραφή και μελέτη των πληροφοριακών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία ώστε να αποδειχτεί η σπουδαιότητα υιοθέτησης και ενσωμάτωσης τους. Τα οφέλη είναι πολλά και σημαντικά και για αυτό οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν αρκετά από την εφαρμογή τους.

bachelorThesis

Πληροφοριακά συστήματα (EL)
Tourism (EL)
Τουρισμός (EL)
New technology (EL)
Νέες τεχνολογίες (EL)
Information systems (EL)


2017-04-28


2017-10-27T08:27:46Z

Χίος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.