Σχεδιασμός και ανάπτυξη διδασκαλίας στο γυμνάσιο: ο ρόλος των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργασιών στην ανάπτυξη ατομικής και οργανωσιακής μάθησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Σχεδιασμός και ανάπτυξη διδασκαλίας στο γυμνάσιο: ο ρόλος των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργασιών στην ανάπτυξη ατομικής και οργανωσιακής μάθησης (EL)

Φουντουκίδου, Ευανθία

aegean

Σκοπός αυτής της εργασίας είναι να εξετάσει το ρόλο των συνεργασιών για την ατομική και οργανωσιακή μάθηση. Συγκεκριμένα εξετάζονται οι εσωτερικές και εξωτερικές συνεργασίες, στο πλαίσιο της σχολικής ανάπτυξης στο γυμνάσιο. Το πρώτο μέρος προσεγγίζει θεωρητικά το θέμα, ενώ το δεύτερο μέρος αναλύει τα ευρήματα της σχετικής εμπειρικής έρευνας. Η αξία των συνεργασιών στο χώρο της εκπαίδευσης είναι πολύ σημαντική. Για την ακρίβεια η ανάπτυξη συνεργασιών είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η συστημική οργάνωση της εκπαίδευσης, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, αναλαμβάνουν το ρόλο τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Στόχος, λοιπόν, είναι να προσδιοριστεί η άποψη και ο ρόλος κάθε εμπλεκόμενου φορέα στην ανάπτυξη των συνεργασιών στο Γυμνάσιο, ώστε να διαπιστώσουμε το επίπεδο οργανωσιακής λειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος.

masterThesis

Ατομική - οργανωσιακή μάθηση (EL)
Systemic organization of education (EL)
Εσωτερικές -εξωτερικές συνεργασίες (EL)
Inside-external collaborations (EL)
Organizational learning (EL)
Συστημική θεωρία (EL)


2018-02-01


2019-06-11T06:32:56Z

Ρόδος




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.