Εταιρική λογοδοσία και διαχείριση βιοποικιλότητας

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Ιδρυματικό Αποθετήριο Ελλάνικος (Hellanicus)
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο





Εταιρική λογοδοσία και διαχείριση βιοποικιλότητας (EL)

Σελής, Νικόλαος

aegean

Η παρούσα μελέτη έχει ως στόχο να διερευνήσει διάφορες εταιρίες και οργανισμούς του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, ανά επιλεγμένων γεωγραφικών θέσεων, ως προς την λογοδοσία τους για τα θέματα της βιοποικιλότητας. Αυτό θα γίνει με την μελέτη και αξιολόγηση των απολογισμών τους, με την βοήθεια των κατευθυντήριων οδηγιών του Global Reporting Initiative. Η διαχείριση της βιοποικιλότητας είναι ένα σχετικά καινούριο γεγονός στους μεγάλους οργανισμούς και μας είναι άγνωστο το πώς αυτοί την αντιμετωπίζουν. Η μελέτη αυτή θα προσπαθήσει να συντελέσει σε αυτόν τον σκοπό. Σύμφωνα με τα τελικά ευρήματα, βρέθηκε πως όντως οι περισσότεροι οργανισμοί που εξετάστηκαν δεν ενδιαφέρονται για την βιοποικιλότητα γενικότερα. Από την άλλη, για τους οργανισμούς που βρέθηκαν να έχουν μερική ή ισχυρή λογοδοσία για τα θέματα της βιοποικιλότητας, αξίζει να γνωστοποιηθούν τα δεδομένα και οι πληροφορίες που αντλήθηκαν, όσων αφορά το χαρακτηριστικό τους αυτό.

masterThesis

εταιρική λογοδοσία (EL)
biodiversity (EL)
απολογισμός (EL)
sustainability report (EL)
βιοιποικιλότητα (EL)
corporate responsibility (EL)
GRI (EL)


2018-02-20


2022-06-23T09:56:11Z

Μυτιλήνη




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.