Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
ΤΕΙ Αθήνας
Αποθετήριο :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2009 (EL)
Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου (EL)

Βοϊβόντας, Λάμπρος (EL)
Γούργαρης, Θεόδωρος (EL)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)
Τυμπής, Δημήτριος (EL)
[χ.ό.] (EL)

bachelorThesis

Διατροφική αξία (EN)
Biological value (EN)
Nutritive value (EN)
Βιολογική αξία (EN)
Olive oil (EN)
Ελαιόδαδο (EN)

ΤΕΙ Αθήνας (EL)
Technological Educational Institute of Athens (EN)

Ελληνική γλώσσα

2009


Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.