Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
ΤΕΙ Αθήνας   

Αποθετήριο :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Βιολογική και διατροφική αξία του ελαιόλαδου (EL)

Βοϊβόντας, Λάμπρος (EL)
Γούργαρης, Θεόδωρος (EL)

Τυμπής, Δημήτριος (EL)
[χ.ό.] (EL)

bachelorThesis

2015-05-16T10:48:15Z
2015-05-16

2009


108


Nutrition
http://zbw.eu/stw/descriptor/10495-4
Nutritive value
Βιολογική αξία
Olive oil
http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85094619
Διατροφή
http://lod.nal.usda.gov/40859
Τεχνολογία τροφίμων
Διατροφική αξία
Biological value
http://lod.nal.usda.gov/10486
Food technology
**N/A**-Διατροφή
**N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
Ελαιόδαδο

teiath
Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων. (EL)

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
free




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.