Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε εμφιαλωμένο νερό για τη Ζυθοποιία "Μύθος"

This item is provided by the institution :
ΤΕΙ Αθήνας   

Repository :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε εμφιαλωμένο νερό για τη Ζυθοποιία "Μύθος" (EL)

Σινάνογλου, Βασιλεία (EL)

report

2015-06-15T21:34:25Z
2015-06-16


Τεχνολογία τροφίμων
http://skos.um.es/unescothes/C01577
Food technology
Τροφή
**N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
**N/A**-Τροφή
http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
Food


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
forever




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)