Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε εμφιαλωμένο νερό για τη Ζυθοποιία "Μύθος"
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε εμφιαλωμένο νερό για τη Ζυθοποιία "Μύθος"
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.