Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε εμφιαλωμένο νερό για τη Ζυθοποιία "Μύθος"

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
ΤΕΙ Αθήνας   

Αποθετήριο :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP και ISO όπως και καθορισμός των διαδικασιών τήρησης των συστημάτων αυτών σε εμφιαλωμένο νερό για τη Ζυθοποιία "Μύθος" (EL)

Σινάνογλου, Βασιλεία (EL)

report

2015-06-15T21:34:25Z
2015-06-16


Τεχνολογία τροφίμων
http://skos.um.es/unescothes/C01577
Food technology
Τροφή
**N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
**N/A**-Τροφή
http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
Food


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
forever




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.