Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP σε προϊόντα με βάση τη ζύμη (κατεψυγμένες γεμιστές πίτες αλμυρές και γλυκές όλων των ειδών) για τη βιομηχανία με την επωνυμία "Τράπεζα Γεύσης Α.Ε."

This item is provided by the institution :
Technological Educational Institute of Athens   

Repository :
Ypatia - Institutional Repository   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP σε προϊόντα με βάση τη ζύμη (κατεψυγμένες γεμιστές πίτες αλμυρές και γλυκές όλων των ειδών) για τη βιομηχανία με την επωνυμία "Τράπεζα Γεύσης Α.Ε." (EL)

Σινάνογλου, Βασιλεία (EL)

report

2015-06-15T21:38:34Z
2015-06-16


Food technology (http://skos.um.es/unescothes/C01577)
Τεχνολογία τροφίμων
http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85039194
Pies
**N/A**-Food technology (http://skos.um.es/unescothes/C01577)
http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh87007470
Dough
Τροφή
**N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
**N/A**-Τροφή
http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
Food


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
forever




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)