Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP σε προϊόντα με βάση τη ζύμη (κατεψυγμένες γεμιστές πίτες αλμυρές και γλυκές όλων των ειδών) για τη βιομηχανία με την επωνυμία "Τράπεζα Γεύσης Α.Ε."

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
ΤΕΙ Αθήνας   

Αποθετήριο :
Υπατία - Ιδρυματικό Αποθετήριο   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Μελέτη και ανάπτυξη σχεδίου HACCP σε προϊόντα με βάση τη ζύμη (κατεψυγμένες γεμιστές πίτες αλμυρές και γλυκές όλων των ειδών) για τη βιομηχανία με την επωνυμία "Τράπεζα Γεύσης Α.Ε." (EL)

Σινάνογλου, Βασιλεία (EL)

report

2015-06-15T21:38:34Z
2015-06-16


Food technology (http://skos.um.es/unescothes/C01577)
Τεχνολογία τροφίμων
http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85039194
Pies
**N/A**-Food technology (http://skos.um.es/unescothes/C01577)
http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh87007470
Dough
Τροφή
**N/A**-Τεχνολογία τροφίμων
**N/A**-Τροφή
http://id.loc.gov/authorities/names/n00009376
Food


Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ηνωμένες Πολιτείες
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/
forever




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.