δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
Aristophanes' "Frogs" : Dionysus during the literary contest
(EL)
Αριστοφάνη "Βάτραχοι" : ο Διόνυσος κατά τον λογοτεχνικό αγώνα
(EL)
The aim of this dissertation is to examine in detail the presence, the action and the role of the Aristophanes' Frogs protagonist Dionysus during the literary contest between the tragic poets Aeschylus and Euripides at the second part of the play.
(EL)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να εξετάσει λεπτομερώς την παρουσία, τη δράση και τον ρόλο του πρωταγωνιστή των Βατράχων Διονύσου κατά τη διάρκεια του λογοτεχνικού αγώνα των τραγικών ποιητών Αισχύλου και Ευριπίδη στο β' μέρος του έργου.
(EL)
Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Τέχνες ▶ Τέχνες (Τέχνες, Ιστορία της Τέχνης, Ερμηνευτικές Τέχνες, Μουσική) ▶ Ερμηνευτικές τέχνες Θέατρο
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.
Βοηθείστε μας να κάνουμε καλύτερο το OpenArchives.gr.