Ηλεκτρονικό marketing και κοινωνικά δίκτυα

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Πανεπιστήμιο Πατρών   

Αποθετήριο :
Νημερτής   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Έρευνα στην Ελλάδα (EL)
Ηλεκτρονικό marketing και κοινωνικά δίκτυα (EL)

Πίστα, Μαρία
Κόλλια, Ευαγγελία

Παπαδόπουλος, Δημήτριος

Πτυχιακή Εργασία (EL)

2016
2017-02-15T07:05:50Z


Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας ήταν η κατανόηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με το e-marketing που αναπτύσσουν οι επιχειρήσεις. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να αποφέρει στις εταιρίες αρκετά οφέλη καθώς μπορούν να προβάλουν την επιχείρηση αλλά και τα προϊόντα τους ανέξοδα και άμεσα καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές γίνονται μέλη και επηρεάζονται από τα συγκεκριμένα δίκτυα. Γίνονται αναφορές γενικότερες για την φύση των δικτύων αλλά και συγκεκριμένες στα σημαντικότερα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και για τις στρατηγικές που αναπτύσσονται από τις εταιρίες. Αναλύονται μελέτες περίπτωσης (Case studies) καθώς και έρευνες σε σχέση με των επηρεασμό που δέχονται οι καταναλωτές μέσα από τα δίκτυα αυτά. Παρουσιάζονται και αναλύονται απόψεις και θέσης επιχειρήσεων καθώς και άρθρα σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα και το social media marketing που αναπτύσσουν. Τέλος διεξάγεται έρευνα τόσο από την σκοπιά των καταναλωτών όσο και από την θέση των επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά σε σχέση με το e-marketing και τα κοινωνικά δίκτυα. (EL)


Ηλεκτρονικό μάρκετινγκ (EL)
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (EL)

ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (EL)





*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.