E-LIS: ένα ηλεκτρονικό αρχείο για την βιβλιοθηκονομία και την επιστήμη της πληροφόρησης

 
Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :

Αποθετήριο :
Νημερτής
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
κοινοποιήστε το τεκμήριο




2005 (EL)

E-LIS: ένα ηλεκτρονικό αρχείο για την βιβλιοθηκονομία και την επιστήμη της πληροφόρησης

Φραντζή, Μαρία
Τσάκωνας, Γιάννης

Frantzi, Maria
Tsakonas, Giannis

Το ηλεκτρονικό αρχείο E-LIS συγκροτήθηκε το 2003 για την κατάθεση τεκμηρίων στο πεδίο της Βιβλιοθηκονομίας και Επιστήμης της Πληροφόρησης (ΒΕΠ) και είναι ο πρώτος διεθνής εξυπηρετητής σ’ αυτή τη θεματική περιοχή. Το E-LIS (http://eprints.rclis.org/) είναι ένα διεθνές ηλεκτρονικό αρχείο ελεύθερης πρόσβασης, το οποίο βασίζεται στην εθελοντική εργασία ατόμων από ένα εύρος επιστημονικών και τεχνικών υποβάθρων. Είναι μια μη εμπορική πρωτοβουλία, δίχως χρηματοδότηση και ενδιαφέρον κερδοφορίας. Το E-LIS χρησιμοποιεί το ελεύθερα διαθέσιμο λογισμικό GNU Eprints (v 2.3.3.)1 και υποστηρίζει όλες τις γλώσσες. Στην περίπτωση που το έγγραφο είναι σε μια άλλη γλώσσα εκτός των αγγλικών, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και μια αγγλική περίληψη, καθώς και οι σχετικές λέξεις κλειδιά.
-

Journal (paper)

Ελεκτρονικό αρχείο
E-lis


Βιβλιοθήκες & Πληροφόρηση

Ελληνική γλώσσα

2005
2009-09-08T06:55:44Z


Βιβλιοθήκες & Πληροφόρηση




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.