Ενζυμικές δράσεις στις ελιές και το ελαιόλαδο

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
National Documentation Centre (EKT)   

Αποθετήριο :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Enzymic actions in olives and olive oil
Ενζυμικές δράσεις στις ελιές και το ελαιόλαδο

Γεωργαλάκη, Μαρίνα

PhD Thesis

1999


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία

Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Oil bodies
Olive oil
Lipase
Φαινολοξειδάση
Olive
Phenoloxidase
Ελιές
Υπεροξειδάσες, Ένζυμα
Ελαιοσώματα
Pepoxidase
Γεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
Lipoxygenase
Ελαιόλαδο
Λιπάση
Λιποξυγονάση
Agriculture, Forestry and Fisheries

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.