Επίδραση του λίπους στην πεπτικότητα του σιτηρεσίου και την παραγωγή των προβατίνων

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
National Documentation Centre (EKT)   

Αποθετήριο :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



The effect of dietary fat on sheep diet digestibility and on lactating ewes performance
Επίδραση του λίπους στην πεπτικότητα του σιτηρεσίου και την παραγωγή των προβατίνων

Γούλας, Χρήστος
Goulas, Christos

PhD Thesis

2000


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Πρόβατα
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Λίπος
Methionine
Ewes energy balance
Ενεργειακό ισοζύγιο προβατίνων
Μεθειονίνη
Animal and Dairy Science
Προβατίνες
Πεπτικότητα
Lactating ewes
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Fat
Digestibility

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής. Εργαστήριο Διατροφής Ζώων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.