Επίδραση του λίπους στην πεπτικότητα του σιτηρεσίου και την παραγωγή των προβατίνων

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



The effect of dietary fat on sheep diet digestibility and on lactating ewes performance
Επίδραση του λίπους στην πεπτικότητα του σιτηρεσίου και την παραγωγή των προβατίνων

Γούλας, Χρήστος
Goulas, Christos

PhD Thesis

2000


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Πρόβατα
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Λίπος
Methionine
Ewes energy balance
Ενεργειακό ισοζύγιο προβατίνων
Μεθειονίνη
Animal and Dairy Science
Προβατίνες
Πεπτικότητα
Lactating ewes
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Fat
Digestibility

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής. Εργαστήριο Διατροφής Ζώων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)