Contribution to the study of some rheological properties of cheese curd

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Συμβολή εις την μελέτην των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυροπήγματος
Contribution to the study of some rheological properties of cheese curd

Καλατζόπουλος, Γεώργιος

PhD Thesis

1970


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική

Πρόβειο γάλα
Agricultural and Veterinary Sciences
Γάλα
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Τυρόπηγμα
Αγελαδινό γάλα
Milk

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.