Contribution to the study of some rheological properties of cheese curd

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Συμβολή εις την μελέτην των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυροπήγματος
Contribution to the study of some rheological properties of cheese curd

Καλατζόπουλος, Γεώργιος

PhD Thesis

1970


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική

Πρόβειο γάλα
Agricultural and Veterinary Sciences
Γάλα
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Τυρόπηγμα
Αγελαδινό γάλα
Milk

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)