Body weight and carcass component parts, of two commercial broicer strains, from hatching to maturity

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Η εξέλιξη του σωματικού βάρους και των επιμέρους τεμαχίων του σφαγίου, δύο υβριδίων κρεοπαραγωγών ορνιθίων, από την εκκόλαψη εώς την ενηλικίωση: [υπό] Μιχαήλ Γκολιομύτη
Body weight and carcass component parts, of two commercial broicer strains, from hatching to maturity

Goliomytis, Michael
Γκολιομύτης, Μιχαήλ

PhD Thesis

2000


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Fat pad
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Ορνίθια
Adipocytes
Animal and Dairy Science
Allometry
Υβρίδια
Λιπογένεση
Λιποκύτταρα
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Lipogenesis
Broilers

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών. Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)