Body weight and carcass component parts, of two commercial broicer strains, from hatching to maturity

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
National Documentation Centre (EKT)   

Αποθετήριο :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ ΕΑΔΔ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Η εξέλιξη του σωματικού βάρους και των επιμέρους τεμαχίων του σφαγίου, δύο υβριδίων κρεοπαραγωγών ορνιθίων, από την εκκόλαψη εώς την ενηλικίωση: [υπό] Μιχαήλ Γκολιομύτη
Body weight and carcass component parts, of two commercial broicer strains, from hatching to maturity

Goliomytis, Michael
Γκολιομύτης, Μιχαήλ

PhD Thesis

2000


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Agricultural and Veterinary Sciences
Fat pad
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Ορνίθια
Adipocytes
Animal and Dairy Science
Allometry
Υβρίδια
Λιπογένεση
Λιποκύτταρα
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Lipogenesis
Broilers

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών. Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.