Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσης

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Proteolysis during kaseri cheese ripening and bitter flavour defect
Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσης

Μοάτσου, Γκόλφω

PhD Thesis

1996


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Πρωτεόλυση
Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Κασέρι
Proteolysis
Kaseri
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Τυρί
Cheese
Animal and Dairy Science

Greek

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)