Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσης

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Proteolysis during kaseri cheese ripening and bitter flavour defect
Η υδρόλυση των πρωτεϊνών κατά την ωρίμανση του κασερίου και η εμφάνιση πικρής γεύσης

Μοάτσου, Γκόλφω

PhD Thesis

1996


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής

Πρωτεόλυση
Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Κασέρι
Proteolysis
Kaseri
Επιστήμη Ζωικής Παραγωγής
Τυρί
Cheese
Animal and Dairy Science

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Γεωργικών Βιομηχανιών. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.