Brewing by freeze - dried immobilized or free yeast cells

This item is provided by the institution :
National Documentation Centre (EKT)   

Repository :
National Archive of PhD Theses  | ΕΚΤ NA.Ph.D.   

see the original item page
in the repository's web site and access all digital files if the item*



Χρήση λυοφιλιομένων και μη κυττάρων στην παραγωγή μπύρας
Brewing by freeze - dried immobilized or free yeast cells

Bekatorou, Argyro
Μπεκατώρου, Αργυρώ

PhD Thesis

2001


Φυσικές Επιστήμες ➨ Χημεία

Yeasts
Αποξηραμένα σύκα
Freeze drying
Σακχαρομύκητες
Μπύρα
Φυσικές Επιστήμες
Cell immobilization
Chemical Sciences
Beer
Alcoholic fermentation
Dried figs
Χημεία
Απολιγνινοποιημένα υλικά
Λυοφυλίωση
Delignified material
Natural Sciences
Cellulosic materials
Γλουτένη
Gluten
Ακινητοποίηση κυττάρων
Αλκοολική ζύμωση
Κυτταρινούχα υλικά

Greek

Πανεπιστήμιο Πατρών
University of Patras

Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων




*Institutions are responsible for keeping their URLs functional (digital file, item page in repository site)