Brewing by freeze - dried immobilized or free yeast cells

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Χρήση λυοφιλιομένων και μη κυττάρων στην παραγωγή μπύρας
Brewing by freeze - dried immobilized or free yeast cells

Bekatorou, Argyro
Μπεκατώρου, Αργυρώ

PhD Thesis

2001


Φυσικές Επιστήμες ➨ Χημεία

Yeasts
Αποξηραμένα σύκα
Freeze drying
Σακχαρομύκητες
Μπύρα
Φυσικές Επιστήμες
Cell immobilization
Chemical Sciences
Beer
Alcoholic fermentation
Dried figs
Χημεία
Απολιγνινοποιημένα υλικά
Λυοφυλίωση
Delignified material
Natural Sciences
Cellulosic materials
Γλουτένη
Gluten
Ακινητοποίηση κυττάρων
Αλκοολική ζύμωση
Κυτταρινούχα υλικά

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Πατρών
University of Patras

Πανεπιστήμιο Πατρών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.