Μικροβιακή αλλοίωση των ιχθυηρών και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Microbial spoilage of fish and shelf life prediction
Μικροβιακή αλλοίωση των ιχθυηρών και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής

Koutsoumanis, Konstantinos
Κουτσουμανής, Κωνσταντίνος

PhD Thesis

2000


Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική ➨ Γεωπονική Βιοτεχνολογία

Agricultural and Veterinary Sciences
Γεωπονική Βιοτεχνολογία
Ιχθυηρά
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Microbial spoilage
Agricultural Biotechnology
Μικροβιακή ανάλυση
Fish
Ψάρια
Predictive modelling
Προρρητική μικροβιολογία

Ελληνική γλώσσα

Agricultural University of Athens
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.