Experimental study of the electromagnetic radiation effet on the inadivation of escherichia coli 015F:H7 in foods of animal origin

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*



Πειραματική μελέτη της επίδρασης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην καταστροφή του παθογόνου ορότυπου escherichia coli 0157: H7 σε τρόφιμα ζωϊκής προέλευσης
Experimental study of the electromagnetic radiation effet on the inadivation of escherichia coli 015F:H7 in foods of animal origin

Apostolou, Joanna
Αποστόλου, Ιωάννα

PhD Thesis

2004


Ιατρική και Επιστήμες Υγείας ➨ Βασική Ιατρική

Γάλα
Basic Medicine
Medical and Health Sciences
Foods of animal origin
Μικροκύματα
Τρόφιμα ζωϊκής προέλευσης
Κιμάς
Meat, Minced
Chickens
Κοτόπουλα
Βασική Ιατρική
Escherichia coli 0157:H7
Microwaves
Ιατρική και Επιστήμες Υγείας
Milk

Ελληνική γλώσσα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
University of Ioannina

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής. Τομέας Λειτουργικός - Κλινικοεργαστηριακός. Εργαστήριο Μικροβιολογίας




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των αντίστοιχων Φορέων περιεχομένου.